Integritetspolicy

Vi värnar Er integritet från obehörig åtkomst.

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.nsfonster.se

NS Fönster är ett mindre företag i skånska Glimåkra som och vi tillverkar fönster och dörrar i PVC/komposit av Rehaus profilsystem. Vi säljer produkter till både privatkunder, företag och föreningar.

Varför vi samlar in Era personuppgifter

Vi samlar in Era personuppgifter via ett kontaktformulär eller när Ni skickar information till oss via e-post samt via telefon. Detta gör vi för att vi ska kunna möjliggöra kommunikation mellan oss och våra kunder. Uppgifter som sparas är Namn, adressuppgifter, telefon, e-postadress samt den information Ni lämnar i fritextrutan på hemsidans kontaktformulär. Denna information sparas därefter i vårt kundregister för att vi ska kunna hantera offerter och beställningar. I de fall kunden vill ha skattereduktion på fönstermonteringen samlar vi även in kundens fastighetsbeteckning och personnummer för att vi ska kunna ansöka om rotavdrag hos skatteverket.

Era personuppgifter lagras i vårt fönsterprogram och endast den personal som arbetar med detta program har åtkomst till uppgifterna. Inga personuppgifter säljs vidare till någon annan part. Vi lämnar heller inte ut några som helst personuppgifter om en kund till andra kunder utan att först ha kontrollerat om det går bra (exempelvis då en kund vill besöka en annan kund för att se hur våra fönster ser ut i verkligheten). Våra datorer och servrar är skyddade av nödvändig säkerhetsprogramvara samt fysisk säkerhet i fabriksbyggnaden inklusive kameraövervakning.

Uppgifterna sparas så länge som vi behöver dem enligt bokföringslagen samt för att det kan vara nödvändigt att gå tillbaka i historiken för att se vilka fönster/dörrar som en kund har beställt tidigare, t ex då en kund vill beställa fler fönster/dörrar.

Hemsidan

Hemsidan i sig lagrar inga personuppgifter bortsett från vissa cookies vad gäller kontaktsidans formulär (se mer nedan). Vi använder SSL (säkerhetscertifikat) och hemsidan uppdateras regelbundet. Åtgärder för att säkra hemsidan mot intrång har också vidtagits.

Kontaktsidans formulär
Om du fyller i ett formulärfält på kontaktsidan kan dessa lagras tillfälligt. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen t ex om du råkar skriva in fel i något fält och sidan genereras om.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser
Hemsidan kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, kartor, artiklar etc). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Om ni vill att vi ska ta bort någon eller alla Era personuppgifter är ni välkommen att kontakta oss